20231230 - Clinic QuintyTon
20231230 - TrainingsClinic QuintyTon

Loading

Professional Quinty Ton van het team Liv Racing TeqFind heeft op de laatste zaterdag van het jaar 2023 een trainings clinic gegeven aan de rensters van TALENT Cycling met als thema “het rijden op kadans”. De clinic vond plaats rond de roeinbaan in Zevenhuizen, een van de favoriete trainingsgebieden van Ton.

De rensters van TALENT Cycling waren enthousiast over de clinic en bedankten Ton voor haar waardevolle training en adviezen. Ze zeiden dat ze veel hebben geleerd. Ze hopen in de toekomst nog meer te kunnen leren van Quinty en andere professionals. Liv Racing TeqFind is een toonaangevend vrouwenteam dat deelneemt aan de UCI Women’s WorldTour. Het team bestaat uit 16 rensters uit 10 verschillende landen, waaronder Nederland, België, Spanje, Italië, Polen en de Verenigde Staten. Het team staat bekend om zijn aanvallende stijl en sterke teamgeest. In 2024 zal het team samenwerken met Team Lis AlUla Jayco, om een uitgebreid wielerplan te lanceren.

Quinty, die in 2023 uitblonk in Omloop het Nieuwsblad en de Simac Ladies Tour, deelde haar kennis en ervaring met de jonge talenten van TALENT Cycling, een opleidingsploeg voor vrouwenwielrennen. Ze leerde hen hoe ze hun trapfrequentie en vermogen kunnen optimaliseren. Ook gaf ze tips over voeding, herstel en voorbereiding.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *