TALENT CYCLINGDEVELOPMENT PARTNER
GT KRUSH REBELLEASE

ROAD TO THE WORLDTOP
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
OPLEIDINGS PARTNER GT KRUSH REBELLEASE

GT KRUSH REBELLEASE is een professioneel wielerteam voor vrouwen dat deelneemt aan continentale wedstrijden. Het team is een development partner voor TALENT Cycling, een uniek opleidingsprogramma voor jonge wielrensters. Het team bestaat uit twaalf rensters uit verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. Het team wordt geleid door Wim Klement en Jamie van Rijswijk, ervaren ploegleiders die ook betrokken zijn bij de opleiding van de rensters.

GT KRUSH REBELLEASE is een opleidings- en selectieteam voor jonge, talentvolle rensters uit heel Europa. De talenten van de toekomst worden uitgedaagd om gezamenlijk hun potentieel te ontwikkelen, door mee te doen aan toonaangevende wedstrijden in binnen- en buitenland, waaronder Amstel Gold race en Simac Ladiestour.

GT KRUSH REBELLEASE wil jeugdige talenten sportief stimuleren, motiveren en inspireren. De intentie is om renners de beste faciliteiten te bieden, om zich binnen het team als wielrenner te ontwikkelen, met als doel om potentieel goede, jonge wielrenners een podium te bieden om op het hoogste niveau in de wereld.

GT KRUSH REBELLEASE leidt rensters op die de top willen bereiken en door willen groeien naar het UCI WorldTour niveau. De rensters barsten van ambitie en hebben de wil en overtuiging dat ze dit gaan bereiken. Door op het UCI Continentale niveau te koersen kunnen ze zich meten en laten zien aan de WorldTour ploegen

GT KRUSH REBELLEASE doet op dit moment mee op het Continentale topniveau en starten op meerdere World Tour wedstrijden. We zijn ons zelf continu aan het ontwikkelen om de volgende stap te zetten met een visie op de horizon om niet alleen jaarlijks rensters af te leveren maar om ze te kunnen behouden en daarmee een nog sterkere opleidingsploeg te ontwikkelen.

bt_bb_section_top_section_coverage_image