Loading

TALENT CYCLINGWEDSTRIJD
PROGRAMMA

ROAD TO THE WORLDTOP
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

TALENT Cycling is een uniek wielerprogramma dat zich richt op de ontwikkeling van jonge talenten in de wielersport. Het programma biedt professionele begeleiding, training en coaching aan de teams U17, U19 en U23. Deze teams nemen deel aan verschillende nationale en internationale wedstrijden in het seizoen 2023/2024. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste evenementen en data.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

TALENT Cycling U17
DEVELOPMENT TEAM

Het team neemt deel aan het de minicompetitie “Toekomst Cup”. Deze cyclus bestaat uit 7 wedstrijden in Nederland.

Het team zal daarnaast ook verschillende (inter)nationale wedstrijden rijden, zoals de Ronde van Vlaanderen3, het Nederlands kampioenschap en de Ronde van Rijswijk.

Het team heeft als doel om zich verder te ontwikkelen als wielrensters, plezier te hebben in de sport en mooie resultaten te behalen. Het team is trots om deel uit te maken van TALENT Cycling, een uniek wielerprogramma dat zich richt op de ontwikkeling van jonge talenten in de wielersport.

TALENT Cycling U19
DEVELOPMENT TEAM

Het team neemt deel aan verschillende nationale en internationale wedstrijden in het seizoen 2023/2024. De U19 zal meedoen aan de Nations Cup, een reeks van wedstrijden die de beste landenteams ter wereld samenbrengt. De Nations Cup bestaat uit onder andere de volgende wedstrijden:

  • Omloop van Borsele
  • Tour de Gedauvan
  • Bizkaikoloreak
  • Watersley

Ook zal het team deelnemen aan enkele UCI-wedstrijden, die deel uitmaken van de internationale kalender van de UCI, zoals:

  • Ronde van Vlaanderen
  • Gent-Wevelgem
  • Plouay

Tevens neemt de U19 ook deel aan de Toekomst Cup en zal het nationale wedstrijden verrijden.

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste evenementen en data.