Loading

TALENT CYCLINGBUSINESS CLUB

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Placeholder image
Hoe de TALENT Cycling Business Club jonge wielrensters steunt.

TALENT Cycling is een opleidingsprogramma voor jonge wielrensters die hun talent willen ontwikkelen en hun ambities willen waarmaken. Om het programma te financieren en te promoten, heeft TALENT Cycling een business club opgericht.

De TALENT Cycling Business Club is een netwerk van ondernemers en managers die zelf graag actief wielrennen of de wielersport een warm hart toedragen. De leden van de business club betalen een jaarlijkse bijdrage om het programma te ondersteunen en krijgen daarvoor verschillende voordelen terug. Zo kunnen ze deelnemen aan exclusieve fiets- en businessevents, zoals clinics, toertochten, lezingen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Ook kunnen ze profiteren van de kennis en ervaring van de experts die betrokken zijn bij het programma, zoals trainers, coaches, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten. Bovendien kunnen ze de rensters van TALENT Cycling van dichtbij volgen en aanmoedigen, bijvoorbeeld door mee te gaan naar wedstrijden of trainingskampen. Zo kunnen ze zien hoe hun bijdrage het verschil maakt voor de rensters en hun dromen.

De TALENT Cycling business club is een unieke manier om jonge wielrensters te steunen en tegelijkertijd de eigen passie voor de wielersport te beleven en te delen

De TALENT Cycling business club is dus een unieke manier om jonge wielrensters te steunen en tegelijkertijd je eigen passie voor de wielersport te beleven en te delen. Door lid te worden van de business club, draag je bij aan de ontwikkeling van het Nederlandse vrouwenwielrennen en maak je deel uit van een inspirerende en gezellige community. Wil je meer weten over de TALENT Cycling business club of je aanmelden als lid? Bezoek dan de website van TALENT Cycling1 of neem contact op met de coördinator van de business club

Wil je meer weten over de TALENT Cycling business club of je aanmelden als lid neem dan contact op met de coördinator van de business club.

CONTACT
Wilbert Boneschansker
+31 6 53 81 09 59
businessclub@talentcycling.nl
Geert-Frans Welmers
+31 6 51 56 32 86
businessclub@talentcycling.nl