Veraa Broeckaert Ronde van Zutphen Tweede Plaats

Zondag 9 juni reed Veraa Broeckaert zich naar een tweede plaats in de Ronde van Zutphen. In de categorie nieuwelingen/junioren stond zij als nieuwelinge haar mannetje en kwam over de finish in de kopgroep van 10 rensters. Opmerkelijker was dat Broeckaert zich prima staande kon houden op de lastige ondergrond tussen de grote dames, belofte- en elite.

Talent Cycling heeft een gezonde toekomst gezien de huidige groep talentvolle rijdsters binnen de groep nieuwelingen. Een unieke groep waarbij altijd om de bovenste plaatsen in elke ronde of criterium meegestreden kan worden. Ook de rek in de tijdrijdwedstrijden is er nog lang niet uit. Maar opbouwen kost tijd en groeien kan men in een rustig opbouwende fase. De meiden krijgen de tijd te kunnen wennen aan een hoger niveau tussen de nationale- en internationale wedstrijden.

Met de komende 2 NK’s in het vooruitzicht belooft het weer spektakel te worden en hopen we dat er mooie eindklasseringen gewonnen worden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *