Mirthe Boneschansker

Mirthe Boneschansker heeft zondagmiddag 9 juni de zege gepakt in de Ronde van Zutphen bij de nieuwelingen/junioren. In een afstand over totaal 50 kilometer versloeg de rijdster van Talent Cycling haar ploeggenote Veraa Broeckaert (nieuweling).

De ronde in Zutphen werd gereden met 4 categroieën gezamelijk (Nwl/Jun/Bel/Eli) verreden. De Ronde van Zutphen is niet zozeer een grote ronde maar vermoeiend wegens de lastige ondergrond en scherpe bochten in het parcours. De ondergrond gaat over kasseien, koppelstenen en winkelpromenade.

Gedurende de slopende wedstrijd maakte een kleine kopgroep zich los van het overige peloton. De groep van 10 resterende rensters vochten zich via een eindsprint naar de zege, waarin Boneschansker uiteindelijk als eerste van de nieuwelingen/junioren over de meet zou komen in een tijd van 01:18,03.

Wij feliciteren Mirthe Boneschansker met dit mooie resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *