RK ZUID (6)

Zaterdag 8 juni werden de regioskampioenschappen van Zuid-Nederland verreden in het Limburgse Buchten. Het dorp tussen Born en de ‘oude autofabriek’ Nedcar was het strijdtoneel voor wie de ritzege zou pakken en het regiokampioenschap.

Nieuwelingen:

Bij de nieuwelingen (V) ging de wedstrijdwinst naar Nicole van Sighem (00:59,16). Van Sighem bleef in de sprint net Riva Hanegraaf voor (idem 00:59,16). Derde werd Anke Verhoeven (eveneens 0059,16). Lotte de Grave eindigde op een vierde plaats met 00:59,17.

Junioren:

Bij de junioren was er de ritzege- en regiokampioenzege voor Talent Cycling-rijdster Fenny Coppelmans (1:20,50). In de eindsprint van het peloton wist zij Meadow Willems van Watersley (01:20,50) en Zara Ansems (01:20,50) van Willebrord Wil Vooruit voor te blijven.

2 Mooie ritzeges- en regiokampioenschappen voor Talent Cycling. Dames, van harte gefeliciteerd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *