Talent Cycling U23 Luba Ladies Classic Noordwijk

Zaterdag 8 juni is het de nieuwe editie van de Luba’s Ladies Classic in Noordwijk. De klassieker wordt voor de 27e keer verreden. De vooruitzichten betreffende het weer zijn fantastisch om er een spannende en sportief interssante koers van te maken.

Ook in 2024 heeft de organisatie van de Luba Ladies Classic een uitstekend deelnemersveld weten te strikken. Er doen liefst 13 geroutineerde teams mee. Onder de deelnemende teams bevinden zich enkele zeer bekende namen als JEGG, Watersley, Ahoy, Talent Cycling, WV Schijndel, Restore Cycling, Team NH, Team Drenthe en andere bekende teams. Dat belooft vuurwerk te worden.

Liefst 70 (!) vrijwilligers en de vele medewerkers maken deze klassieker mogelijk, waarvoor dank.

Ook Talent Cycling U-23 zal dit jaar wederom aan de start staan met een goede mix van routine, talent en gretige meiden die zeker van zich zullen laten horen tijdens de 27e editie van de Luba Ladies Classic in Noordwijk.

De volgende deelneemsters van Talent Cycling zullen starten:

Kristy Ton
Anouk Bijl
Femke Reemeijer
Lieke van Weereld
Petra Welmers
Jasmijn Bloemheuvel
Elise Timmerman
Melissa Mooijman

In dit internationale veld zullen ook deelnemers aanwezig zijn uit Zweden, Noorwegen, Groot-Brittannië, Hongarije, Tsjechië, België en Polen. Genoeg om naar uit te kijken. Aanvang in Noordwijk is om 17.00 uur. Wees op tijd!

Bekijk onder de route. De route wordt 6x gereden (totaal 122.6 kilometer).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *