NK TT Enkhuizen resultaten Talent Cycling

 

De rensters van Talent Cycling zijn goed voor de dag gekomen bij de plaatsingswedstrijden in Enkhuizen. Woensdag 29 mei konden de nodige punten gehaald worden voor rensters om kans te maken voor plaatsing van het NK Tijdrijden op 19 juni in Steenbergen. Het beloofde een mooie avond te worden. Het weer was aangenaam , de wind was redelijk (4 tot 5) en de Talent Cycling-groep trad aan met gretige rensters.

De heenweg – 11 km lang over de Markerwaarddijk vanaf Enkhuizen richting Lelystad –  hadden de rensters de wind in de rug. De terugweg bleek vaak een breker met de wind vol tegen én als steentje in de schoen de laatste klim voorbij het Naviduct Krabbersgat.

Elite Vrouwen

Van de profafdeling van GT Krush Rebellease werd Renée van Hout tweede met een tijd van 30:56,03. Bij de elite vrouwen stelde Talent Cycling-rijdster Meike Uiterwijk Winkel een goede 6e plaats veilig met een tijd van 32:16,96. Met een kleine 15 seconden sneller (30:41,48) stelde Rosan Koper van Team Noord-Holland de snelste tijd veilig voor van Hout. Als derde eindigde Emmy Pordon van De Waardrenner met een tijd van  30:59,10. Kortom 2 prima tijden die voor de nodige punten zullen zorgen voor de rijdsters van GT Krush Rebellease en Talent Cycling.

Belofte U23

Bij de beloften U23 van Talent Cycling waren eveneens goede tijden te noteren. Jasmijn Bloemheuvel eindige op een uitstekende tweede plaats en noteerde een tijd van 31:29,15. Derde werd – eveneens van onze Talent Cycling team – Petra Welmers met een tijd van 32:21,27.

Femke Reemeijer noteerde een 6e eindtijd van 33:28,54, 18 seconden voor de zevende plaats van Melissa Mooijman (33:46,88).

Eerste bij de Belofte U23 eindigde Tirza Wisse van de Hoornse Ren- en Tourclub met een tijd van 30:32,05, een kleine minuut voor Jasmijn Bloemheuvel.

Junioren (V)

Bij de junioren dames was Talent Cycling vertegenwoordigd met Sveva Klok, Indy van Velzen, Emilie Fransen en Elise van Sighem. Ook hier lieten de tijden van de Talent Cycling-dames zich niet onberoerd. Bij de eerste 6 plaatsen eindigden 3 rensters.

Zo liet Sveva Klok een prima tijd noteren van 32:49,41, goed voor een derde tijd. Indy van Velzen liet een vijfde tijd noteren van 33:50,94, 3 seconden achter Nanet Huising (WV Schijndel, 4). Emilie Fransen wist beslag te leggen op de zesde plaats met een tijd van 34:07,55.

Elise van Sighem eindigde met een tijd van 35:02,14 op een achtste plaats. Eerste bij de Junioren dames eindigde Puck Langenbarg (WV Schijndel) met een tijd van 31:38,48. Tweede werd Jente Koops (AG) op een afstand van 13 seconden op Puck Langenbarg met een tijd van 31:51,10.

Nieuwelingen (V)

Bij de dames nieuwelingen was het Talent Cycling dat hoge ogen gooide. Bij de eerste zes plaatsen waren er vijf voor gereserveerd voor Talent Cycling.

Op de eerste plaats eindigde Veraa Broeckaert met een tijd van 34:49,78. Hannah van Rijswijk reed ook een uitstekende tijdrit en eindigde op een tijd van 35:38,90, op een kleine minuut van Broeckaert. Derde werd ook een Talent Cycling rijdster – Claudia Leusink met een goede tijd van 35:41,43 op 3 seconden van nummer 2 van Rijswijk.

Verder waren er goede klasseringen voor Nicole van Sighem (5, 36:10,81), Britt Post uit Berkel en Rodenrijs (Talent Cycling, 6, 36:35,86) en Lotte de Grave op een elfde plaats met een tijd van 38:16,71.

Isa Klein was helaas afwezig wegens ziekte. Wij wensen haar snel beterschap en hopen haar gauw weer te zien.

Kortom uitstekende resultaten die veel beloven voor het komende NK in Steenbergen en de toekomst in het algemeen.

Talent Cycling Sponsors Banner

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *