U17 DEVELOPMENT TEAM

ISA KLEIN

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
01 September 2009
Nederlandse
Nieuw-Vennep

OVER ISA KLEIN

Isa begon met wielrennen in het 2e jaar van categorie 1. Ze deed toen alleen wielrennen. Ze begon met veldrijden in categorie 3, ze vond en vindt het nog steeds leuk om te doen. Behalve het schoonmaken van de spullen…

Isa begon met baanwielrennen met een paar trainingen bij de Amsterdamse Baanwielerschool. Het was een kort seizoen, maar toch veel voldoening van het nieuwe soort fietsen. Het jaar daarna ging ze weer lekker trainen. Tijdens dat seizoen kwam Corona… De trainingen stopten en het jaar daarna waren nog veel maatregelen, maar gelukkig wel gewoon trainingen. Het volgende jaar was alles weer normaal. Isa werd steeds beter en ging naar een hoger groepje. In het seizoen van ’23-‘ 24 ging ze bij de RTC in Amsterdam trainen.

Isa startte met wielrennen bij RTV de Bollenstreek. Ze was in categorie 4 naar ASC Olympia gegaan en trainde meteen met ‘de oudjes’. Ze had een paar vrienden, maar die gingen in categorie 5 andere dingen doen. Ze had dus geen teamgenoten, al is Isa iemand die goed op zichzelf kan zijn; samen is altijd leuker.
Waarom rijdt ze bij Talent Cycling? Ze kan goed fietsen en wilt een team hebben, rensters waarmee ze kan samenwerken en lol hebben. Op het NK Teamsprint 2023 heeft ze met de Talent-meiden het rood-wit-blauw weten te bemachtigen. Een mooie start bij Talent Cycling.

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/11/TALENT_Renster_U17_Isa_Klein_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024

19
NOV
https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/11/vlag_NL.webp
NEDERLANDS KAMPIOEN - TEAM SPRINT
1
19
NOV
https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/11/vlag_NL.webp
Ploegenachtervolging
2