U23 DEVELOPMENT TEAM

PHAEDRA KROL

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
24 Juni 1999
Nederlandse
Groningen

OVER PHAEDRA KROL

Ik ben Phaedra, student geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen, barista bij Spaak en in seizoen 2024 maak ik deel uit van het Talent Cycling U23 team. Ik vind het fijn weer terug te zijn bij Talent Cycling en ik ben blij dat ik na een paar jaar afwezigheid uit de koers het vertrouwen krijg om me binnen dit team te ontwikkelen.

In seizoen 2023 vond ik bij de studentenwielervereniging in mijn woonplaats Groningen het plezier in het wielrennen en vooral het koersen terug. Daarmee groeide ook de motivatie en ambitie om als renster de stap naar een hoger niveau te zetten. Talent Cycling is als ambitieus opleidingsteam voor mij een goede omgeving om me samen met andere gemotiveerde rensters en de begeleiding te kunnen ontwikkelen.

Ik heb de ambitie om komend jaar als team te groeien en hoop dat we samen mooie prestaties neer kunnen zetten, waarbij we elkaar kunnen motiveren het beste uit onszelf en het team te halen. Ik hoop daarbij stappen zetten naar het niveau om mee te kunnen doen in finales van eendagswedstrijden en te werken aan mijn sprint.

LAATSTE NIEUWS OVER PHAEDRA KROL

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/12/Phaedra-Krol_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024