Loading

U23 DEVELOPMENT TEAM

PETRA WELMERS

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
25 Maart 2002
Nederlandse
Dronten

OVER PETRA WELMERS

Ik ben Petra Welmers, 21 jaar oud. Het wielrennen is een grote passie voor mij sinds ik jong ben. Het mooie aan het wielrennen vind ik dat je overal komt voor wedstrijden, prachtige dingen mee maakt en jezelf uitdaagt om tot het gaatje te gaan. Naast het wielrennen geniet ik ook veel van mijn baan. Ik werk in een onderzoekslaboratorium dat onderzoek doet naar dierenziektes.

Binnen het wielrennen zijn er vele disciplines. Van alle disciplines vind ik het klimmen het leukst. Hierbij mag je echt afzien en tot het uiterste gaan in een prachtig landschap en zijn de langere hoge inspanningen van belang. Tijdens wedstrijden vind ik zware omstandigheden als de wind ook een leuke uitdaging. Bij zowel het klimmen als de wind gaat het er echt om wie het sterkst is.

Aankomend jaar hoop ik mijzelf te ontwikkelen als renster. Daarnaast hoop ik om samen met het team doelen na te jagen en elkaar naar een hoger niveau te brengen. Voor mij is de groepssfeer en vertrouwen erg belangrijk. Ik weet ook zeker dat ik dit bij TalentCycling gevonden heb. De ploeg heeft vertrouwen in mij en wil samen een prachtig jaar, met mooie ontwikkelingen neerzetten.

Ik hoop dat ik veel van mijn teamgenoten kan leren, van iedereen is er wel wat te leren. Daarnaast hoop ik ook mijn ervaringen met hen te kunnen delen. Samen kunnen wij er een prachtig jaar van maken.

Wil je mij volgen in het nastreven van mijn droom en passie, dan is dat mogelijk via instagram, linked-in en facebook.

LAATSTE NIEUWS OVER PETRA WELMERS

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/12/Petra-Welmers_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024