U23 DEVELOPMENT TEAM

JASMIJN BLOEMHEUVEL

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
02 April 2004
Nederlandse
Hoofddorp

OVER JASMIJN BLOEMHEUVEL

Ik ben Jasmijn Bloemheuvel en ik rijd bij de beloften van Talent Cycling. Dit combineer ik met mijn studie geneeskunde, waarvan ik momenteel in het tweede jaar zit. Voordat ik begon met wielrennen op mijn zeventiende heb ik op hoog niveau atletiek gedaan. Een blessure maakte atletiek toen niet meer mogelijk, waardoor ik in het wielrennen terecht ben gekomen.

Na een jaar kennismaken met de sport op wedstrijdniveau en veel leren, heb ik de stap gemaakt naar Talent Cycling. Ik ben goed in het peloton en zit graag mee in de kopgroep. Ook tijdrijden en heuvelachtig terrein zijn sterke punten van mij. Mijn ultieme doel voor nu is de overstap maken naar ons pro team, GT Krush Rebellease.

Daarnaast wil ik veel tijdritten rijden en me daarin verbeteren, en mooie resultaten behalen in koers. Ik hoop dat ik mijzelf als wielrenster kan blijven ontwikkelen en een duidelijker beeld kan krijgen van het type renster dat ik ben. Daarmee breng ik Talent Cycling een spontane, ambitieuze meid met plezier in de sport. Ik ben een echte doorzetter die graag wil werken voor het team. Ik kijk uit naar de uitdagingen die voor me liggen en ga er alles aan doen om er het beste van te maken!

Op de momenten dat het pijn doet, dan kun je het verschil maken

– Eddy Merkx

LAATSTE NIEUWS OVER JASMIJN BLOEMHEUVEL

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/12/Jasmijn-Bloemheuvel_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024