U23 DEVELOPMENT TEAM

DEMI BEERNINK

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
20 Januari 1997
Nederlandse
Geesteren

OVER DEMI BEERNINK

Mijn naam is Demi Beernink, Ben 26 jaar en werk als kinderverpleegkundige in een revalidatie centrum. Mijn vrije momenten besteed ik graag aan het najagen van mijn passie: wielrennen.

In het zadel voel ik me vrij. Het geluid van draaiende wielen, de wind die langs mijn gezicht strijkt – het is mijn persoonlijke ontsnapping. Mijn wielrenavontuur begon als een manier om fit te blijven, maar al snel ontwaakte een diep verlangen om mijn grenzen te verleggen en mezelf uit te dagen.

Mijn doel? Mij positioneren in het peloton, strategisch aanvallen en een waardevolle teamspeler worden. De kunst van het wielrennen fascineert me, en ik hoop me te blijven ontwikkelen, zowel fysiek als tactisch. De tactieken die bij elke race komen kijken, en samen met het team een mooie koers rijden.

Als verpleegkundige en wielrenner ben ik vastberaden om het beste uit mezelf te halen. Zowel op professioneel als sportief gebied. Afgelopen jaar draaide mijn leven om de balans terug te vinden zowel op professioneel als sportief gebied. Ik was deze periode herstellende van een hersenschudding. Nu dit allemaal weer op de rit is ben ik heel gemotiveerd om er een mooi seizoen van te maken met talent.

‘Laten we samen het avontuur aangaan en ontdekken wat de toekomst voor mij en voor het team in petto heeft. We gaan knallen samen’.

LAATSTE NIEUWS OVER DEMI BEERNINK

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/12/Demi-Beernink_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024