Loading

U23 DEVELOPMENT TEAM

ANOUK BIJL

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
08 September 2005
Nederlandse
Papenbrecht

OVER ANOUK BIJL

Ik ben Anouk, 18 jaar oud en woonachtig in het mooie Papendrecht. Mijn geboorteplaats is Dordrecht, waar ik op 8 september 2005 ter wereld kwam. Momenteel werk ik 20 uur per week bij Dilago, een hijs- en heftechniek bedrijf.

Het werken daar valt goed te combineren met mijn passie voor trainingen. Bovendien heb ik het geluk dat het bedrijf waar ik werk eigendom is van vrienden, waardoor ze veel begrip hebben voor mijn trainingschema. Mijn werk bij Dilago omvat onder andere het keuren van takels, vijzels, platenklemmen en meer.

Het is een boeiende combinatie van werk en passie, waarbij zei me de nodige flexibiliteit bieden om zowel professioneel als sportief te groeien. Het is een uitdagende balans die ik met plezier aanga! Mijn doelen voor het seizoen 2024 zijn helder: actief meekoersen aan de kop en succesvol wedstrijden uitrijden. Op de lange termijn streef ik ernaar om solo over de finish te komen op het wereldkampioenschap. Een ambitieus doel dat mijn passie voor wielrennen weerspiegelt. Ik kijk uit naar de uitdagingen en overwinningen die voor me liggen!

LAATSTE NIEUWS OVER ANOUK BIJL

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/12/Anouk-Bijl_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024