U19 DEVELOPMENT TEAM

PUCK OUDEMAN

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
18 December 2006
Nederlandse
Nijmegen

OVER PUCK OUDEMAN

Hoi allemaal, ik ben Puck Oudeman. Na een aantal jaar triatlon te hebben gedaan, reed ik mijn eerste koers in 2021, vanaf dat moment was ik verkocht en wist ik dat ik mij volledig wilde focussen op het wielrennen. In de 2 jaar die volgde heb ik zonder een team om mij heen mooie seizoenen gedraaid waarin heel veel heb geleerd en ik veel stappen heb kunnen zetten. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen deel uit te maken van TALENT Cycling. De stap naar TALENT biedt mij weer nieuwe kansen om mij verder te ontwikkelen als renster.

Ik ben erg gedreven en gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Of het nu gaat om trainingen of wedstrijden, als ik ergens voor ga, doe ik dat met de volle 100%. Waarbij het geluk en plezier van het fietsen voorop staat.En als het gaat om het klimmen, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik hou van de bergen en van het gevoel tijdens het klimmen, het heeft voor mij iets magisch. Zowel in trainingen, tijdens een lange rit in de hooggebergte in de zomervakantie, als in de wedstrijden.

Ik kan niet wachten om dit jaar mooie wedstrijden te rijden met de meiden, nieuwe ervaringen op te doen tijdens grotere koersen en met veel teamspirit elkaar en het team naar een hoger niveau te tillen.

LAATSTE NIEUWS OVER PUCK OUDEMAN

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/11/TALENT_Renster_U19_Puck_Oudeman_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024