U19 DEVELOPMENT TEAM

FLEUR PRINS

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
28 Februari 2007
Nederlandse
Zwolle

OVER FLEUR PRINS

Mijn naam is Fleur Prins. Ik kom uit Zwolle en ben nu eerste jaars junior. Ik wielren al sinds dat ik zes jaar oud ben en wielrennen is dan ook echt een deel van mij. Ik sport omdat ik natuurlijk alles uit mezelf wil halen, maar vooral omdat ik erg van de sport houdt. Het is daarbij ook mijn uitlaatklep. Ik ben begonnen met het wielrennen door mijn vader en mijn zus. Mijn zus heeft me veel geleerd en was ook mijn favoriete trainingsmaatje. Maar ook mijn vader is een belangrijke persoon geweest en dat is nu nog steeds zo.

Ik ben begonnen bij KWC Kampen. Bij KWC heb ik alle kneepjes van het wielrennen geleerd. Hier heb ik tot mijn nieuwelingen periode voor gereden en ik heb het daar altijd erg naar mijn zin gehad.

Op dit moment ben ik nog erg zoekende naar wat voor soort renster ik ben. De disciplines die ik het leukste vind in het wielrennen zijn het tijdrijden, de lange sprints en de waaierkoersen.

Talent cycling heeft me hierbij ook erg geholpen door doelen te stellen en me mentaal sterker te maken.

2024 word mijn derde jaar bij Talent cycling. Ik wil dit jaar grote stappen maken en me ontwikkelen tot de beste versie van mezelf. ik heb heldere doelen gesteld en ga er alles aan doen om de doelen waar te maken. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit mag doen met een fijn team als Talent cycling.

Ik ben helemaal klaar om er een mooi jaar van te maken waarin ik mijzelf ga laten zien als renster

LAATSTE NIEUWS OVER FLEUR PRINS

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/11/TALENT_Renster_U19_Fleur_Prins_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024