U17 DEVELOPMENT TEAM

HANNAH VAN RIJSWIJK

GEBOORTEDATUM
NATIONALITEIT
WOONPLAATS
08 Oktober 2009
Nederlandse
Vlist

OVER HANNAH van RIJSWIJK

Ik ben Hannah en op deze pagina lees je wie ik ben. Ik ben op mijn zevende begonnen met wielrennen. Iets waarvan ik dacht dat alleen papa’s dat deden. Maar al gauw leerde ik wielrennen echt kennen. Het is een superleuke sport met veel snelheid en moeilijke en leuke momenten. Ik ontdekte dat het zeker niet alleen voor oude mannen is.

Ik ben superblij dat Talent Cycling mij de kans geeft om mijzelf verder te ontwikkelen als topsporter. En om samen met de andere meiden te leren om een team te zijn. Samen kom je veel verder! Als renster ben ik een echte diesel. Ik houd van grote gaten dicht rijden en lange afstanden knallen. Ook ben ik iemand die de teamgenoten wil helpen. Dit door een lief woordje te geven of door iemand uit de wind te rijden. En ik ben een competitieve renster. Winnen geeft mij een kick. Even geluk voelen en moed krijgen om in mijzelf te blijven geloven.

Als ik fiets komt er gelijk een lach op mijn gezicht. Fietsen laat mij genieten van de kleine dingen die om mij heen gebeuren.
Mijn droom is om een voorbeeld te worden voor andere. Dit door mijzelf te blijven.

LAATSTE NIEUWS OVER HANNAH VAN RIJSWIJK

https://talentcycling.nl/wp-content/uploads/2023/11/TALENT_Renster_U17_Hanna_van_Rijswijk_2.jpg
UITSLAGEN

seizoen 2024