Menu Close

TALENT Elabo Elite Development Team

Na twee jaar bij de junioren te hebben gekoerst, gaan vrouwen direct over naar de elites. Concreet betekent dit dat ze tegen de allerbeste rensters ter wereld zouden moeten rijden. Een gigantisch grote stap voor iedereen. Dat dit niet meteen bijdraagt aan een gezonde, geleidelijke ontwikkeling moge evident zijn. Daarom is er het TALENT Elabo Elite Development Team waarin rensters in een elite-clubploeg stappen kunnen zetten om beter de transitie te kunnen maken.

Als onderdeel van het team zijn er voor rensters gelegenheden om zich te testen met wereldtoppers, maar tegelijkertijd kunnen ze ook op clubniveau blijven rijden. Het TALENT Elabo Elite Development Team rijdt een Europees wedstrijdprogramma gereden, waarbij zowel UCI-wedstrijden en nationale wedstrijden in het programma zijn opgenomen.

Uiteraard ligt in deze opleidingsomgeving de focus niet per definitie op resultaten, maar kan er juist naar de lange termijnontwikkeling worden gekeken. Het behalen van leerdoelen, zowel fysiek als mentaal, primeert boven snel succes.

Coming soon!