Menu Sluiten

Daniek Hengeveld pakt eerste UCI-zege voor Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports

Een mooie mijlpaal voor Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports en heel TALENT Cycling. Door de jaren heen waren we er al heel wat keren dichtbij, maar nu is onze eerste UCI-overwinning voor de continentale ploeg ook echt een feit.

Daniek Hengeveld won in de Belgrade GP (2.2) namelijk de vier kilometer lange proloog. Vijf minuten en acht seconden had ze nodig voor de proloog, waarmee ze overtuigend de snelste was.

Nathalie Eklund maakte het feestje compleet door derde te worden. En ook de rest van de ploeg vlamde door de straten van de Servische hoofdstad.

“Het is mooi om als team stappen te kunnen blijven zetten, dus daarom is het heel mooi dat we nu onze eerste overwinning in een UCI-wedstrijd binnen hebben”, klinkt het. “Het is fantastisch dat Daniek hier de zege pakt. Deze overwinning is eigenlijk van ons allemaal, voor iedereen die op wat voor manier dan ook een bijdrage leveren aan TALENT Cycling.”