Menu Sluiten

GP Eco-Struct volgende koers voor Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports

Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports vervolgt haar seizoen in de GP Eco-Struct. Een sterk vijftal ambieert er een mooie koers van te maken.

De wedstrijd werd vorig jaar verreden in Schellebelle, maar wijkt het parcours uit naar Wichelen. Aan het idee van de koers is verder weinig veranderd. De wedstrijd bestaat uit 11 ronden van 11,2 kilometer over typisch Belgisch terrein.

“De wedstrijd mag dan vlak zijn, dat betekent niet dat het een eenvoudige koers wordt. Het wordt een technische en nerveuze wedstrijd met veel draaien en keren, smalle wegen, betonbaantjes en zelfs wat kasseitjes. Het is echt een koers waarin je continu bij de pinken moet zijn.”

Namens Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports komen de volgende fenomenale vijf in actie: Marissa Baks, Inez Beijer, Nienke Wasmus, Melanie Klement en Melissa van Neck.

De wedstrijd wordt niet uitgezonden op televisie, maar via de Twitch en Facebook-pagina van ‘Reportage VDS’ kunt u toch iets van de wedstrijd volgen. Ook is de hashtag #GPEcoStruct op Twitter is een goede informatiebron, net als de app van Belgian Cycling.