Menu Sluiten

Terug naar België voor de Omloop van de Westhoek

Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports staat 21 maart met een zevenkoppige ploeg aan de start van de Omloop van de Westhoek. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door GT Krush Tunap Pro Cycling (@talentproct)

De Omloop van de Westhoek – Memorial Stive Vermaut, zoals de 1.1-koers voluit heet, is een wedstrijd van 131,9 kilometer. De voorbije twee seizoen werd ze afgelast, in 2018 was Floortje Mackaij de beste in de eerste editie voor vrouwen.

De wedstrijd begint met een 52,1 kilometer lange aanloopronde. Daarna moeten onze rensters op hun Krush Bikes nog zes lokale rondes afwerken. Daarin steeds beklimming van de Koekelareberg en vlak voor de finish een kilometer aan kasseien op de Lookhuisstraat. Genoeg mogelijkheden om een interessante wedstrijd te krijgen. 

Gestart wordt omstreeks 14.00 uur in Eernegem. In Ichtegem wordt rond 17.32 gefinisht. Via deze website worden beelden van de koers vanaf 15.30 uur live uitgezonden.

Namens Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports komen Melanie Klement, Nathalie Eklund, Quinty Ton, Clara Lundmark, Nienke Wasmus, Marissa Baks en Inez Beijer in actie.