Menu Sluiten

Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports opent seizoen in Healthy Ageing Tour

Een internationaal gezelschap reist af naar het noorden van Nederland voor de eerste koers van Grant Thornton-Krush Bikes-Tunap Sports in 202: de Healthy Ageing Tour!

Voor de ervaren Tsjechische Melissa van Neck wordt het haar eerste koers in ons gloednieuwe tenue. Clara Lundmark, Daniek Hengeveld en Nathalie Eklund maken tijdens de wedstrijd hun eerste kilometers als lid van een UCI-ploeg. De selectie wordt gecompleteerd door Marissa Baks en Quinty Ton, die beginnen aan hun derde jaar bij de ploeg.

De Healthy Ageing Tour opent met een vlakke etappe op het TT Circuit van Assen. Daarna volgt een individuele tijdrit aan de kust bij Lauwersoog. De driedaagse wordt afgesloten met een lastige etappe op en rond de VAM-Berg. 

Het wordt onze eerste wedstrijd in ons nieuwe tenue van Biemme en ik heb er heel veel zin in om er in te gaan koersen”, zegt Marissa Baks. “Bij de Healthy Ageing Tour weet je dat het zwaar wordt. Het plan is om ons te laten zien en dag per dag te kijken wat er mogelijk is. Het is in ieder geval fantastisch dat deze mooie wedstrijd ook in deze moeilijke tijden georganiseerd kan worden!”

De Healthy Ageing Tour is dagelijks live te zien via de Eurosport Player, GCN+, Podium TV en Dagblad van het Noorden. Ook wordt elke dag uitgesteld het laatste uur van de wedstrijd getoond op Eurosport, na de live-uitzending van Tirreno-Adriatico.

🇨🇿 Melissa van Neck 
🇳🇱 Quinty Ton 
🇸🇪 Nathalie Eklund
🇸🇪 Clara Lundmark
🇳🇱 Marissa Baks
🇳🇱 Daniek Hengeveld