Menu Sluiten

EGP nieuwe langdurige sponsor Talent Cycling

Met ingang van seizoen 2021 verwelkomen wij het Goudse bedrijf EGP Dutch Service Cloud Solutions als nieuwe sponsor van Talent Cycling.

www.egp.cloud

In de eerste gesprekken was er direct energie bij Directrice Marga Reuver. “Deze wielervereniging zit juist in de regio waar EGP meer naamsbekendheid wil genereren. Die bekendheid gaat Talent Cycling organiseren via diverse uitingen op o.a. het shirt en de voertuigen. Maar juist de groeiende Businessclub is een interessant model en netwerk voor ons. Mooi is ook dat wij als EGP best sportminded zijn en het opleiden van talent is zeker een speerpunt bij ons.”

 

Talent Cycling is erg blij met deze ondersteuning, geeft voorzitter Ed den Outer aan: “Het is voor ons heel belangrijk dat we regionaal het bedrijfsleven weten te inspireren met wie we zijn en dat we wat te bieden hebben. Juist de Businessclub is interessant omdat het echt niet zo is dat je met een logo op een shirt ineens je geld hebt terugverdiend. Wij bieden hier iets extra’s en dat werkt, we zien dat bedrijven elkaar opzoeken en iets te gunnen hebben. Ik heb er vertrouwen in dat dit met EGP ook kan gebeuren.

Talent Cycling en EGP hebben een meerjarige overeenkomst kunnen sluiten. EGP levert ICT-bedrijven private cloudoplossingen waarmee zij IT-oplossingen aan eindgebruikers leveren zoals werkplekken en bedrijfsapplicaties.