Menu Sluiten

Vijfkoppige nieuwelingenploeg TALENT Cycling klaar voor 2021

In 2021 zien we een bijna volledig nieuwe nieuwelingenploeg bij TALENT Cycling. Een oude bekende en vier nieuwe aanwinsten zullen in 2021 het tenue van het TALENT Elabo Development U17 Team dragen.

Zoë van Velzen is één van de vijf nieuwelingen bij TALENT Cycling
 Zoë van Velzen heeft een puik eerste jaar bij TALENT Cycling achter de rug. Zo was ze onder meer de beste eerstejaars nieuwelinge in de Watersley Ladies Challenge.  
  
Daarnaast zijn er dus vier nieuwkomers in de U17-ploeg. TALENT Cycling-trainer Stefan van Klink: “Fien Winters komt over van WV Noordwesthoek, zij wordt net als Zoë tweedejaars nieuwelinge”, weet Van Klink. “Jade Wuurman reed voor Alcmaria Victrix, Jasmijn van Hellemondt komt van ARTV De Adelaar. Deirdre Mens verruilt het tenue van LRTV Swift voor dat van TALENT Cycling.”
 
“Het is een gemotiveerde groep rensters die allemaal vol voor het wielrennen willen gaan. Komend jaar zal niet in het teken staan van zoveel mogelijk winnen, maar geleidelijke fysieke ontwikkeling, kennisverbreding en samenwerking. Overwinningen zijn daar een mooi bijproduct van, maar de lange termijn staat voorop.”

Talent Cycling U17 team in 2021

Zoë van Velzen
Fien Winters
Jade Wuurman
Jasmijn van Hellemondt
Deirdre Mens