Menu Sluiten

TALENT Elabo Development Team presenteert juniorenploeg 2021

Acht gemotiveerde rensters zullen in 2021 in de juniorenploeg van TALENT Elabo Development Team koersen.

Trainer Stefan van Klink kijkt uit naar een nieuw seizoen. “2020 was niet helemaal een verloren jaar, maar de coronacrisis nam wel het grootste deel van het wedstrijdprogramma weg. Gelukkig hebben we aan het einde van het seizoen nog een paar wedstrijden kunnen rijden en daarnaast hebben we ook zelf nog wat wedstrijden kunnen organiseren. Hierin merkte ik gelukkig dat er ondanks alles flinke progressie is geboekt.”

“Norah Minck, Carola van der Wetering en Freja-Ann Smith beginnen aan hun tweede en laatste jaar bij de junioren. Nina Maathuis, Lisa van Belle en Roos van den Berg stromen door vanuit de nieuwelingenploeg.”
“Daarnaast mogen we ook enkele nieuwe namen in onze organisatie verwelkomen”, vervolgt Van Klink enthousiast. “Willemijn Prins reed aan het einde van het afgelopen seizoen al een paar keer met ons mee en in 2021 zal ze alle wedstrijden bij ons rijden. Maud Oudeman maakte vorig jaar eveneens al kennis met ons, en ze stapt nu helemaal over vanuit de triathlon.”
 
“Met de ploeg rijden we een gemengd wedstrijdprogramma. Denk aan criteriums en interclubwedstrijden, maar ook nationale klassiekers en UCI Junior Nations’ Cup-wedstrijden.”
 

TALENT Elabo Development U19 Team 2021

  • Norah Minck
  • Carola van de Wetering
  • Freja-Ann Smith
  • Maud Oudeman
  • Willemijn Prins
  • Nina Maathuis
  • Lisa van Belle
  • Roos van den Berg