Menu Sluiten

Nienke Wasmus wil vooraan meekoersen in 2021

Last but maar zeker not least, ook Nienke Wasmus rijdt komend seizoen voor Biehler Krush Pro Cycling.

Nienke: “Ik hoop dat 2021 weer een normaal seizoen gaat worden. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Ik ben met een goed gevoel uit de lockdown van 2020 gekomen. De eerste wedstrijden gingen erg goed. Voor komend seizoen hoop ik op een volle wedstrijdkalender waarin we met de ploeg mooie dingen neer kunnen zetten.

“In de voorjaarsklassiekers wil ik vooraan meekoersen.”

 

Ook wil ik graag meer voorin mee koersen in wedstrijden die mij liggen, ook al zal dat niet altijd goed uitpakken. Ik wil minder afwachtend rijden in koersen waarin de ploeg de doelen vooraf aanpast, vaststelt en mij vertrouwen geeft.

Vooral in de voorjaarsklassiekers wil ik mezelf laten zien en met de ploeg voorin mee koersen.”