Menu Sluiten

Nathalie Eklund kiest voor Biehler Krush Pro Cycling in 2021

In 2020 reed Nathalie Eklund voor het Talent ELABO Development Elite Team. In hetzelfde jaar werd zij Zweeds wegkampioene! De overstap naar het Biehler Krush Pro Cycling team is een volgende stap in haar carrière.

Nathalie: “Ik heb het team en de organisatie het afgelopen seizoen leren kennen. Voor mij is het erg belangrijk om bij een team te rijden dat in mij gelooft en waar een fijne en authentieke sfeer hangt.

Ik kijk er naar uit om veel wedstrijden te rijden omdat 2020 zo’n vreemd seizoen was! Graag wil ik wat grotere (UCI) races te rijden. Ik wil veel leren van mijn teamgenoten, vooral over positioneren tijdens de koers, hoe te racen als team maar ook wil ik mijn tactische vaardigheden ontwikkelen.”

“Voor mij is het belangrijk om bij een team te rijden waar een fijne en authentieke sfeer hangt.”

“Mijn langetermijndoel is om Zweden te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen, waar ik wil strijden om een medaille. Ik streef ernaar om één van de twintig beste vrouwelijke wielrensters ter wereld te worden.

Met het winnen van de nationale Zweedse titel is een droom uitgekomen! Ik hoop dat het ons team meer kansen geeft om uitgenodigd te worden voor meer en grotere races. En misschien krijg ik zelf wat meer respect in het peloton.”