Menu Sluiten

Zweeds beloftenkampioene Clara Lundmark tekent bij Biehler Krush Pro Cycling

De tweede aanwinst voor 2021 bij Biehler Krush Pro Cycling is Zweedse beloftenkampioenen op de weg Clara Lundmark. Welkom Clara! 

“In vergelijking met Zweden is Nederland ‘het land van de wielersport’”, aldus Clara. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik hier moet zijn om mijn droom om profwielrenster te worden waar te maken. Na een jaar in de Talent ELABO eliteploeg te hebben gezeten, voelt het goed om komend seizoen de stap naar het profteam te zetten. Als renster bij Talent Cycling kreeg ik de kans om iedereen te leren kennen en te ervaren hoe het team werkt. Ik denk dat dit team perfect voor mij is! Een stap in de goede richting.

Ik hoop in 2021 een aantal mooie races te rijden waar ik me als wielrenster nog meer kan ontwikkelen. Ik moet nog veel leren, bijvoorbeeld hoe ik als team moet racen.”

Clara: “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik hier moet zijn om mijn droom waar te maken”

“Het klinkt als een cliché om te zeggen dat ik één van de beste rensters ter wereld wil worden, maar dat is wel waar ik naar streef. Talent Cycling kent hun rensters en ik vertrouw ze. Ze kunnen me helpen door in me te geloven, me goede races te geven en mijn ontwikkeling bij te houden.”