Menu Sluiten

Tweede seizoen voor Inez Beijer bij Biehler Krush Pro Cycling

Inez Beijer rijdt in 2021 haar tweede seizoen bij Biehler Krush Pro Cycling. Inez: “Ik hoop dat we komend seizoen weer gewoon kunnen koersen, mooie wedstrijden mogen rijden als team en zo naar een hoger niveau groeien.

Zelf wil ik me graag verder ontwikkelen in zware koersen en klimkoersen en hier specifieker op trainen. Natuurlijk wil ik ook graag veel wedstrijdervaring op doen. Biehler Krush Pro Cycling kan mij hierbij helpen door het aanbieden van gezamenlijke trainingen, tactiek trainingen en mij leren doelen te stellen voor een wedstrijd. 

“Ik hoop dat we komend seizoen als team naar een hoger niveau groeien”

Mijn ambitie is als renster bij de top van Nederland te horen. Mijn droom is om ooit een EK of WK te rijden voor het Nederlands team!”