Menu Sluiten

Marissa Baks kijkt uit naar derde seizoen bij Biehler Krush Pro Cycling

Ook in 2021 zal Marissa Baks de kleuren van Biehler Krush Pro Cycling verdedigen. De talentvolle 21-jarige uit Alphen aan den Rijn hoopt andermaal haar grenzen te verleggen.

Baks behoort tot de ‘harde kern’ van Biehler Krush Pro Cycling. Afgelopen seizoen maakte ze onder meer indruk met sterkte prestaties in de ŠKODA V-Women’s Tour. Zij vertelt over haar verwachtingen voor komend seizoen.

Marissa: “Ik verwacht dat de wielerwereld zich volgend seizoen heeft aangepast aan de Covid-19 omstandigheden. En ik hoop dat het weer mogelijk is voor ons team een volwaardig wedstrijdprogramma neer te zetten.

Met een goede voorbereiding op komend seizoen en hard werken, denk ik dat we als team in staat zullen zijn een prominente rol in de koersen af te dwingen. Met een aantal mooie ereplaatsen voor het team als resultaat.

“Groeien doe je samen!”

Zelf kom ik het beste tot mijn recht in wedstrijden met veel beklimmingen. Hierin wil ik me het komend seizoen verder ontwikkelen. En natuurlijk is mijn ultieme doel de wereldtop te bereiken. Maar het realiseren van dit doel is een team effort. Want groeien doe je samen!”