Menu Sluiten

Henrietta Colborne hoopt op goede resultaten in 2021 bij Biehler Krush Pro Cycling

De Britse Henrietta Colborne is, net zoals in 2020, komend seizoen onderdeel van het Biehler Krush Pro Cycling team.

“Ik hoop volgend seizoen weer te kunnen racen!”, vertelt zij. “Ik wil consistent zijn zonder blessures of ziekte en goede resultaten behalen in de races die ik rijdt. En daarbij ook presteren in het team voor mijn teamgenoten.”

“Ik ga me goed voorbereiden in de winter. Zo wil ik mijn tactische en fysieke vaardigheden verbeteren, wat mijn teamgenoten en mijzelf tijdens wedstrijden zal helpen.

“Ik wil presteren in het team voor mijn teamgenoten.”

De begeleiding van het team is goed in het uitproberen van nieuwe tactieken in kleinere races, wat ons helpt om ons als rensters te ontwikkelen. Het goede beoordelingsproces na trainingen en races helpt ons daarbij.
In 2021 wil ik zowel fysiek als tactisch vooruitgang blijven boeken. En natuurlijk races winnen en mijn teamgenoten helpen winnen. Mijn uiteindelijke doel is om een World Tour Race te winnen.”